HERZMEDIA ČITLUK

O nama...ukratko

Tvrtka Herzmedia d.o.o. iz Čitluka je osnovana 1997. godine te se prvotno bavila poslovima marketinga i oglašavanja. Tijekom niza godina ostvaren je zavidna uloga na tržištu industrije oglašavanja na vanjskim površinama. Baveći se poslovima oglašavanja i marketinga ostvareni su kontakti sa velikim brojem poslovnih subjekata iz raznih branši što je rezultiralo proširenjem djelatnosti te ulaskom u nova područja.

Još koja riječ...

Suradnja u oblasti obnovljivih izvora električne energije

U mogućnosti smo Vam ponuditi sve segmente oko izgradnje fotonaponske/solarne elektrane: Projektiranje, rješavanje dokumentacije te dodjela koncesije Nabavka materijala i opreme Nabavka i transformatora i dalekovoda Radovi na izgradnji elektrana i dalekovoda Ispitivanje i puštanje u rad elektrana i dalekovoda Upis projekta u registar OiEE i izdavanje zelenog certifikata

  • Marketing i oglašavanje
  • Otvoreni/zatvoreni parking sistemi
  • Izgradnja EE i TK infrastrukture
  • Cyber Security
  • Senzorske mreže
  • Softverska rješenja
  • Solarni paneli

Marketing i oglašavanje

Tijekom niza godina ostvarena je zavidna uloga na tržištu industrije oglašavanja na vanjskim površinama. Skela, Prizma panoi, Billboardi, City Light, Superboardi, Banneri, Roto Back Light...naše su specijalnosti.

Detaljnije

Izgradnja solarnih izvora

Izgradnja fotonaponske/solarne elektrane. Projektiranje, dokumentacija dodjela koncesije. Nabavka opreme, transformatora i dalekovoda Radovi na izgradnji, ispitivanje i puštanje u rad elektrana i dalekovoda. Upis projekta u registar OiEE i izdavanje zelenog certifikata, po principu „ključ i ruke“. Elektrane različitih snaga: Male FTNE do 500 kW Srednje FTNE do 10 MW Velike FTNE preko 10 MW

Detaljnije

Software rješenja

Izrada SMARTcity rješenja. Digitalna trasformacija i digitalizacija procesa. Implementacija ERP i Billing rješenja. Izrada softverskih alata po zahtjevu kupca.
Interni portali
B2B portali
B2C potali
Mobilne aplikacije
POS rješenja

Detaljnije

Otvoreni/zatvoreni parking sistemi

Pametni parking je rješenje za parkiranje a predstavlja rezultat skupa kombiniranih komponenti koje omogućavaju upravljanje jednim ili većim dijelom parking prostora.

Detaljnije

Senzorske mreže

Senzorske mreže su računalne mreže građene od prostorno raspoređenih samostalnih čvorova (uređaja), s osjetilima koja prikupljaju podatke o stanju okoline s različitih lokacija. Senzorske mreže osjetila sve više nalaze svoju primjenu u drugim oblicima ljudskih djelatnosti kao što su poljoprivreda, zgradarstvo, nadzor okoliša itd.

Detaljnije

Cyber Security

Štitimo vaše računalne sustava i mreža od napada zlonamjernih aktera koji mogu rezultirati neovlaštenim otkrivanjem informacija, krađom ili oštećenjem hardvera, softvera ili podataka.
GRC – Improving Compliance and security posture Telecommunication security
IT Security

Detaljnije

Povijest

Godina utemeljenja

Kao osnovna djelatnost su bili marketing i oglašavanje

Odlični rezultati

Preko 100 građevinskih dozvola za izgradnju baznih stanica i više od 70 objekata.

Bazne stanice i optička infrastruktura

Ulazimo u segment izgradnje baznih stanica i optičke infrastrukture

Ulazak u polje obnovljivih izvora električne energije

Usluge izgradnje fotonaponske/solarne elektrane po principu „ključ u ruke"

23

Godina iskustva

107

Građevisnkih dozvola

70

Završenih objekata

175

Zavšrenoih projekata